Udgivet: 8. december 2023 kl. 12.18

Hvordan oversætter jeg temaet til andre sprog?

Temaspecifik indstilling
En temaspecifik indstilling betyder, at indholdet i denne guide typisk kun kan anvendes sammen med GelindeFast temaet.
Du kan nemt oversætte GelindeFast Shoporamadesignet til andre sprog. Sælger du eksempelvis i Sverige og Tyskland, kan du hurtigt oversætte temaet.
QUICK GUIDE
Klik på indstillinger. Vælg fanen 'Sprog'. Her fra kan du se alle tekster som findes i temaet. Ude til højre for hver tekst, kan du skrive en oversættelse. Sådan kan du altså også rette tekst, hvis du er utilfreds med en formulering i designet.
2
Klik på tandhjulet i øverst højre hjørne
3
I undermenuen vælger du 'Sprog'
4
Herfra kan du oversætte alt i temaet
5
Brug søgefeltet til at finde en tekst du vil oversætte
6
Hvis du eksempelvis hellere vil have at der står 'KØB NU' i stedet for 'Læg i kurv', kan du søge på 'Læg i kurv' og skrive 'KØB NU' i oversættelsesfeltet.
Du kan nemt oversætte hele GelindeFast temaet til andre sprog. Under 'Sprog' kan du oversætte til andre sprog. Du kan også rette formuleringer, hvis du hellere vil have der står noget andet på knapper eksempelvis.