Udgivet: 8. december 2023 kl. 11.04

Fremvis forventede leveringsdatoer i Shoporama

Temaspecifik indstilling
En temaspecifik indstilling betyder, at indholdet i denne guide typisk kun kan anvendes sammen med GelindeFast temaet.
Vis dine kunder hvornår de kan regne med at modtage deres ordre.
QUICK GUIDE
Opret 2 HTML-felter på dine fragtmetoder. De skal hedde: leveringstid og tidspunkt.I leveringstid skriver du antal dage det tager at sende pakken (fx: 1). I tidspunkt skriver du klokkeslættet du sender de sidste pakker (fx: 16.00). Husk at slå indstillingen til under Tema-indstillinger -> Produktsiden
2
Gå til indstillinger (tandhjulet øverste højre hjørne)
3
Klik på 'Fragt' i undermenuen. Kan du ikke se 'Fragt' i undermenuen skal du holde musen over de 3 prikker '...'
4
Find den fragtmulighed du vil vise estimerede leveringsdatoer for
5
Klik på blyanten ude til højre for den specifikke fragtmulighed
6
Rul ned på siden og tryk på 'Tilføj nyt HTML-felt'
7
Kald feltet 'tidspunkt' uden anførselstegn og alt med småt.
8
Feltet skal indeholde det tidspunkt på dagen hvor du sidst sender pakker
9
Hvis sidste tidspunkt er kl 16.00 skriver du: 16.00
10
Hvis sidste tidspunkt er kl. 21.30 skriver du: 21.30
11
Opret et nyt HTML-felt igen
12
Kald feltet 'leveringstid' igen uden anførselstegn og alt med småt
13
I feltet skriver du leveringstiden i dage. Hvis det tager én dag at levere pakken skriver du: 1
14
Hvis du sender pakker med eksempelvis Burd, som kan levere på samme dag, så behøves du ikke oprette HTML-feltet ved navn 'leveringstid'
15
Gå til indstillinger (tandhjulet øverste højre hjørne)
16
Klik på 'Tema-indstillinger' i undermenuen. Kan du ikke se 'Tema-indstillinger' i undermenuen skal du holde musen over de 3 prikker '...'
Klik på 'Produktsiden' ude i venstre side
Kryds af i 'Slå estimerede leveringsdatoer til'